Connect with us

Kultúra

Tomáš Werner predstaví knihu o špicovi Q

Published

on

Reklama

Občianske združenie Kvas a kultúrno spoločenské centrum ŽiWell vás pozývajú na výstavu fotografií Tomáša Wernera a predstavenie jeho novej knihy A Hanbook For Dogwalkers (Príručka Pre Psíčkarov), ktoré sa uskutoční o týždeň v nedeľu 9. augusta o 18:00 h v centre ŽiWell. Krst knihy je naplánovaný o tretej popoludní na Vážskej 9.

tomas werner a dog“Je to o malom psíkovi Q, ktorého som spoznal počas prestávky medzi “ozajstnými prácami”. Mal som veľa voľného času a tak som začal venčiť kamarátkinho psa. Netrvalo dlho a začal som ho fotografovať, často na rôznych nájdenych podstavcoch po meste. Q bol vždy ochotný pózovať, akoby čakal kým si ho odfotím,” hovorí o svojej novej knihe fotograf Tomáš Werner.

Reklama

Tomáš Werner sa narodil v roku 1977 v Piešťanoch, ale prevažne žije a tvorí v zahraničí. Jeho kniha A Handbook For Dog Walkers (Príručka pre psíčkarov), ktorú vydalo londýnske vydavateľstvo Gost, obsahuje fotografie, ktoré vznikali počas jeho pobytu v Miami, USA koncom roka 2014.

V nedeľu 9. augusta si môžete pozrieť výber najzaujímavejších fotografií zachytávajúcich štvorročného špica Q a zároveň sa zúčastniť krstu knihy. Krst sa uskutoční v neformálnej susedskej atmosfére o 15:00 na Vážskej 9 “pred domom” s výbornou kávou od Green Plantation.

Reklama

O 18:00 ste srdečne  pozývaný na neformálne otvorenie výstavy do kultúrno-spoločenského centra ŽiWell na Winterovej ulici číslo 3 v centre Piešťan.

Výťažok z predaja limitovaných fotografií bude venovaný pieštanskému útulku.

Viac info o autorovi www.tomaswerner.com.

TS

Populárne články