Koktail
Ako na to… Domáce rožky
Máte chuť na chrumkavý voňavý domáci rožok a neviete si rady? Pozrite si náš prvý videorecept z rubriky „Ako na to…“
Takto nejak by to malo vyzerať tesne pred zjedením, tak poďme na to :-)
Suroviny na prípravu:
500 g múka polohrubá
3 PL maslo
1/2 kocky droždia
10 g cukor
10 g soľ
260 ml voda vlažná
Čas na prípravu 20 minút/2 hodiny postupného kysnutia. Rožky pečieme na 250 stupňov do zlatova.
Dobrú chuť vám praje Diana Turňová a Lukáš Turňa.
-
Aktuality3 týždne ago
Veľkonočná naháňačka – muž na motorke policajtom ušiel. Potom sa stala nečakaná vec
-
Aktuality4 dni ago
Ortopedická ambulancia v nemocnici končí. Na poliklinike budú tri
-
Aktuality3 týždne ago
Legendárny hostinec Havran znovu ožíva
-
Aktuality4 týždne ago
Zimný štadión po rekonštrukcii chladenia slávnostne otvorili. Ozýval sa piskot